25,9 milioane euro cifră de afaceri, 823 de angajați, 462 de autovehicule, 740.000 de livrări în 2017. Transport, distribuție, expediții, depozitare, servicii de comisionare vamală, consultanță. Entități juridice deschise în Ungaria și Germania – Practicom Magyarorszag Kft și Practicom Deutschland GmbH. Un Consiliu de Conducere format din profesioniști, care au ales compania, după ce au confirmat în alte domenii, pentru frumusețea provocării.
Adevărata poveste a Practicom începe la 20 de ani de la înființare…

Previzionarea precisă a costurilor și investițiilor, siguranță în privința veniturilor, un ritm de creștere dinamic – acestea sunt câteva dintre avantajele oferite de parteneriatele pe termen lung, în care compania este implicată. În ultimii doi ani, Practicom și-a creat o nouă structură managerială – diferit față de ceea ce vedem, în mod normal, în piața de transport. Managementul reprezintă unul dintre principalele puncte forte ale companiei. Structura deja creată este un răspuns la nevoile specifice ale clienților principali, oferind, în plus, o bază solidă pentru dezvoltarea viitoare.

După ce, în ultimii doi ani, și-au adus alături, pe rând, un Director Financiar cu mare experiență, un Director Operațional cu o pregătire puternică și un Director de Resurse Umane, care a demonstrat că orice poate fi posibil, proprietarii Practicom, Sorin Cerviș, Marius Toilă și Ionel Cipere, au decis că este momentul pentru o schimbare majoră: angajarea primului Director General de la înființarea companiei.