Project Description

DSV A / S este o companie de transport și logistică daneză care oferă servicii de transport la nivel mondial rutier, aerian, maritim și feroviar. De la fondarea sa în 1976 de către 10 transportatori independenți danezi, compania a realizat o expansiune rapidă și prezență internațională, în principal printr-o serie de achiziții strategice, cele mai importante fiind Samson Transport (1997), DFDS Dan Tansport Group (2000), J.H. Bachmann (2004), Frans Maas (2006), ABX Logistics (fr) (2008). În octombrie 2015, DSV a semnat un acord pentru a achiziționa UTi Worldwide, Inc. (2015).

Cu sediul central in Hedehusene (langa Copenhaga) și birouri în mai mult de 70 de tari, DSV are aproximativ 23.000 angajați și colaborează cu parteneri și agenți din întreaga lume. DSV este listată la NASDAQ OMX din Copenhaga (Bursa din Copenhaga) și inclusă în indexul OMXC20 ca fiind unul dintre cele 20 de stocuri cele mai tranzacționate.

Compania este structurata in trei divizii, DSV Road, DSV Air & Sea și DSV Solutions. Activitățile sale principale se află în cadrul rețelei europene de transport rutier (camioane), precum și în expediția de marfă aerian și maritim. Grupul are, de asemenea, o activitate logisitică pan-europeană în creștere. Ca parte a unei strategii financiare cu puține active pentru a menține costurile fixe la un nivel minim și să fie capabil să răspundă rapid la fluctuațiile pieței, DSV nu deține nave sau avioane și doar un număr relativ mic de masini de transport.

Jens Bjørn Andersen a devenit CEO în august 2008. În 2014, a raportat o cifră de afaceri DSV de 6,517 milioane de euro si EBITA de Euro 352 milioane.