(Română) Martie este luna… doamnelor

//(Română) Martie este luna… doamnelor

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Concurența este mare și tind să cred că prețul serviciului nu mai este cel mai important, calitatea serviciului furnizat realizând diferența. Ceea ce ne îndeamnă să fim profesioniști.

Sfatul meu, ca femeie din industria transporturilor, este de a ne concentra mai mult pe priorități. Pragmatismul, gândirea logică, conștientizarea problemelor reale, găsirea soluțiilor cu siguranță ne vor conduce spre rezultate mai bune, pe viitor. Organizarea fiecărui pas, punerea în practică a ideilor, a deciziilor nu sunt lucruri opționale. Totul depinde de cum ne raportam la problemele, provocările care se ivesc și cât de mult ne dorim să le rezolvăm. În ziua de azi, când parcă timpul curge mai repede, când toți alergăm, când nu avem timp de nimic, trebuie să ne oprim o clipă, să analizăm încotro ne îndreptăm, dacă este bine sau dacă trebuie să schimbăm direcția. Fără o disciplină proprie, ne pierdem.

 

By | 2018-03-19T13:59:43+00:00 március 19th, 2018|Presa| (Română) Martie este luna… doamnelor bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

About the Author: