La data de 26.112019 prin Incheierea pronuntata in dosarul 34132/3/2019, Tribunalul Bucuresti a dispus deschiderea procedurii insolventei in forma generala prevazuta de Legea nr 85/2014, fata de debitoarea PRACTICOM SRL, desemnand administrator judiciar pe CITR Filiala Bucuresti SPRL. Practicom SRL in insolventa, in insolvency, en procedure collective.

Lidl

Lidl 2017-09-14T05:20:58+00:00

Project Description

Lidl
[/fusion_builder_row_inner]

A Lidl történelme Németországban kezdődik, a ’30-as években, a Lidl & Schwarz cég megalapításakor, élemiszerek nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozván. Később a cég tevékenységeit elosztották, egy diszkont típusú önálló üzletlánc, a Lidl név alatt való kifejlesztése által, és a Kaufland és Handelshof nevek alatt működtetett üzlet, ill. hyper-üzletláncok kifejlesztésével.

A Lidl üzletek eredetét Németországban találjuk meg. Ludwigshafen az a hely ahol 1973-ban az első üzletet megnyitják. A ‘80-as években lezajlott – Németország egész területén való expanziót – a ’90-es ‘evekben a nemzetközi expanzió követte. Lidl jelenleg üzleteket üzemeltet az európai országok majdnem mindegyikében és Európa szintjén a legnagyobb diszkont üzletláncok egyike.

Az új piacok meghódítása, melyekben az ügyfeleinknek maximális mínőséget nyújt a legkedvezőbb árak ellenében, a jövőben is ez a Lidl legfontosabb célja marad.

Project Details

Categories: