Désolé, cet article est seulement disponible en Roumain.

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România–UNTRR promovează transportul ecologic, participând activ în cadrul proiectului european LEARN (Logistics Emissions Accounting and Reduction Network), prin care asigură firmelor de transport rutier din România posibilitatea de a testa și valida sistemul GLEC (Global Logistics Emmissions Council) de calculare și reducere a emisiilor, în vederea stabilirii unui sistem standardizat la nivel european.

Cu ocazia Galei Premiilor Revistei TIR 2018, UNTRR a avut onoarea de a invita pe podium primele două firme nominalizate pentru Premiul de Transport Ecologic. Domnul Constatin Isac, vicepreședintele UNTRR, i-a felicitat pe domnul Ionel Cipere, administrator SC PRACTICOM SRL, și pe domnul Sebastian-Vladimir Ghițu-Deneanu, Teamleader Client Service Management SC HOEDLMAYR LAZĂR ROMÂNIA SRL, pentru contribuția deosebită la dezvoltarea transportului ecologic în România.