Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Opt badmintoniști juniori timișoreni de la Clubul Sportiv Municipal au jucat în cele două categorii de vârstă ale concursului Practicom Youth Challenge 2018, cinci dintre ei câștigând un total de 9 medalii, dintre care 3 în contul Cristinei Sîrbu, dublă învingătoare la grupa mai mică de vârstă, U11, în care a intrat în toate finalele celor 3 probe în care s-a aliniat la start.

Cristina Sîrbu și Alexandru Mocan – foto (în rândul de jos) au cucerit medalii la categoria sub 11 ani a turneului desfășurat în perioada 22-24 iunie la Frumuşani, în județul Călărași, medaliați ai categoriei U15 fiind Alexandra Chiosa, Briana Herciu și Diana Popescu, cu toții de la CSM Timișoara.

 Cristina Sîrbu s-a impus la U11 la simplu fete și la dublu mixt alături de David Sinculeț de la Interfast/CSȘ Bacău în cadrul întrecerii Practicom Youth Challenge 2018, derulată în sud-estul țării, unde a obținut și o medalie de argint în finala pierdută la dublu fete în pereche cu Simina Turcu de la ACS Armada Sud București.
Citeste mai mult pe www.sporttim.ro