La data de 26.112019 prin Incheierea pronuntata in dosarul 34132/3/2019, Tribunalul Bucuresti a dispus deschiderea procedurii insolventei in forma generala prevazuta de Legea nr 85/2014, fata de debitoarea PRACTICOM SRL, desemnand administrator judiciar pe CITR Filiala Bucuresti SPRL. Practicom SRL in insolventa, in insolvency, en procedure collective.

(Română) Martie este luna… doamnelor

//(Română) Martie este luna… doamnelor

Leider ist der Eintrag nur auf Rumänisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Concurența este mare și tind să cred că prețul serviciului nu mai este cel mai important, calitatea serviciului furnizat realizând diferența. Ceea ce ne îndeamnă să fim profesioniști.

Sfatul meu, ca femeie din industria transporturilor, este de a ne concentra mai mult pe priorități. Pragmatismul, gândirea logică, conștientizarea problemelor reale, găsirea soluțiilor cu siguranță ne vor conduce spre rezultate mai bune, pe viitor. Organizarea fiecărui pas, punerea în practică a ideilor, a deciziilor nu sunt lucruri opționale. Totul depinde de cum ne raportam la problemele, provocările care se ivesc și cât de mult ne dorim să le rezolvăm. În ziua de azi, când parcă timpul curge mai repede, când toți alergăm, când nu avem timp de nimic, trebuie să ne oprim o clipă, să analizăm încotro ne îndreptăm, dacă este bine sau dacă trebuie să schimbăm direcția. Fără o disciplină proprie, ne pierdem.

 

By | 2018-03-19T13:59:43+00:00 März 19th, 2018|Presa|Kommentare deaktiviert für (Română) Martie este luna… doamnelor

About the Author: